ΠΟΤΕ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ!
Διαθέσιμη Αντικαταβολή για παραγγελίες μέχρι 90€
Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 90€

Τρόπος και χρόνος παράδοσης

Γίνονται αποδεκτές παραγγελίες που αφορούν παραδόσεις προϊόντων στην Ελλάδα. Σε περιπτώσεις παραγγελιών από κάποια άλλη χώρα, θα πρέπει ο πελάτης να  επικοινωνήσει μαζί μας στο τηλεφωνικό μας κέντρο. Οι παραγγελίες λαμβάνονται αυτόματα και εκτελούνται την επόμενη εργάσιμη μέρα. Σημειωτέον πως όλα μας τα προϊόντα έχουν άμεση παράδοση, δηλαδή 2 εώς 5 εργάσιμες ημέρες. 

Οι ώρες των δρομολογίων της κάθε αποστολής, ορίζονται κατόπιν συνεννόησης από το συνεργαζόμενο πρακτορείο μεταφορών/logistics και γνωστοποιούνται στον πελάτη. Σε περίπτωση που ο πελάτης δεν μπορεί να παραλάβει την ήμερα – ώρα που του έχει οριστεί, η μεταφορική εταιρεία ορίζει εκ νέου ημέρα παράδοσης και το γνωστοποιεί στον πελάτη. Εάν ο πελάτης δεν μπορεί να παραλάβει ούτε στο επόμενο ραντεβού, τότε θα πρέπει να παραλάβει με δικό του μέσο μεταφοράς τα προϊόντα, από την κοντινότερη στην περιοχή του συνεργαζόμενη με την εταιρεία αποθήκη. 

Τα  προϊόντα αποστέλλονται στη διεύθυνση και στον παραλήπτη που ο πελάτης έχει δηλώσει κατά την υποβολή της παραγγελίας του. Αν η αποστολή αφορά απομακρυσμένο προορισμό,  τότε θα υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση στην τιμή του προϊόντος. Για τυχόν απορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω email.

 H παράδοση ορίζεται έως το πεζοδρόμιο της εισόδου. Εάν ο πελάτης επιθυμεί μεταφορά εντός του χώρου του, αυτό επιβαρύνει τον ίδιο.

 

Δίκτυο Διανομής Εταιρείας
Το δίκτυο διανομής της εταιρίας παρέχει 90% πληθυσμιακή κάλυψη της Ελλάδας και ορίζεται ανά περιοχές: